Roxana Muresan Career and Life coach

LeadinRoxana Muresang Life este un proiect nascut din dorinta de a insoti oamenii in calatoria lor spre dobandirea unei cariere solide si consolidarea pozitiei de lider, in organizatiile din care fac parte sau pe care le conduc.

Acest proiect are ca fundament etica si rigurozitatea muncii, precum si increderea in imensul potential al tinerei generatii.

Experienta mea profesionala de aproape 20 ani in companii din domeniile productie, import-export, tehnologie, electronica, industria constructiilor, property management si studiile postuniversitare in domeniul managementului, m-au ajutat sa inteleg in profunzime rationamentele economice in baza carora functioneaza o societate.

Acesti ani mi-au predat lectia calitatii muncii si a onestitatii fata de ceilalti. Mi-au aratat cum se cultiva relatiile profesionale prospere si de lunga durata.

M-am alaturat echipei CLI Coaching Global Team, urmand un program extins, pe o perioada de 3 ani, de formare in coaching. Cu ajutorul lor, am creat designul programelor Leading Life, adaptat particularitatilor din Romania. Am transpus experienta noastra in marketing, management general, management operational si public relations in programe bazate pe principii-cheie, menite sa te ajute sa iti cresti potentialul personal si profesional.

De asemenea, sunt membra a International Coaching Federation, detin certificarea pentru instrumentele de evaluare Human Synergistics International si sunt Trainer acreditat ANC.

As vrea sa mai stii despre mine ca sunt adepta pragmatismului si a fairplay-ului. Caut sa ii inspir pe cei din jur in mod autentic pentru a le insufla motivatia de a creste prin ei insisi. Imi place sa spun lucrurilor pe nume si folosesc umorul pentru destinderea conversatiilor dificile.

Ma bucur de o familie frumoasa si de prieteni vechi si loiali. Pe langa hobby-uri comune multora, iubesc sportul si gradinaritul. Sunt activitati prin care imi eliberez mintea si imi alimentez entuziasmul.

Ma voi opri aici cu povestea. Nu-i prea usor sa scrii despre tine, fara sa cazi in capcana laudei sau a detaliilor plicticoase. Pentru a afla mai multe despre mine si pentru a vorbi pe larg despre obiectivele tale, te invit sa ne cunoastem.

 

Cu prietenie,

ROXANA MURESAN

Coach Certificat: Coaching and Leadership International Inc. (Canada)
Consultant Acreditat Human Synergistics International
Membru International Coach Federation
Absolventa studii Postuniversitare si Universitare – Academia de Studii Economice

 

Roxana Muresan