BLOG

Perspective, opinii, solutii si raspunsuri pentru provocarile tale

Ce este Coachingul ?

Gandindu-te la problemele tale, cat des ai simtit ca “duci cu tine o coada zornaitoare de angoase, anxietati si temeri diverse ?”

READ MORE

SEFUL “DUMNEZEU” – cum il “conduc” sau influentez ?

Succesul tau, oriunde ai lucra, depinde in mare masura de relatia cu seful.

A te comporta cu noul sef ca si cu cel dinainte, fara a tine seama de tipul de personalitate si stilul sau de management, poate avea consecinte grave asupra succesului si proiectelor tale legate de cariera.

READ MORE

Starea de spirit – un “silent killer” al productivitatii.

De-a lungul zilei avem peste 60.000 ganduri care determina “ce se petrece in capul nostru”. Ne dau stari bune si proaste. Ne poarta de la incredere si entuziasm la stari paralizante din punct de vedere creativ – frica, anxietate, frustrare.

READ MORE

Cum arata extraordinarul pentru tine in circumstantele actuale?

Programul tau e plin de activitati si sarcini si totusi la finalul zilei te simti neimplit? Simti ca ti-ai irosit timpul? Te intrebi cum oare parintii tai mergeau la serviciu, la cumparaturi, apoi se ocupau de treburile casnice, crescand in acelasi timp, doi - trei copii? Lumea din jurul tau parea mai relaxata, pe atunci?

READ MORE

Cum sa transformi restantele din 2016, in obiective noi pentru 2017?

Contrar opiniei multora, oamenii care se bucura de succes, cei care cladesc sau administreaza imperii financiare, nu sunt manati de dorinta de a acumula capital astazi pentru a nu mai face nimic maine. Din pacate, mass media din Romania isi indreapta prea mult atentia asupra unor “role models” lipsite de esenta si viziune.

READ MORE

Ce vor de fapt angajatorii sa afle si ce intrebari folosesc?

Oamenii angajeaza in primul rand oameni, abia apoi expertiza lor. De aceea, in cadrul interviului, dincolo de intrebari legate de experienta si competente, angajatorul testeaza o serie de abilitati cheie.

READ MORE

Cum sa-ti creezi un branding personal, pentru o cariera de succes?

A investi in propriul brand, inseamna in esenta, a sti cum sa te promovezi si cum sa iti “vinzi” abilitatile. A invata sa-ti pui intr-o lumina cat mai buna punctele forte si sa le folosesti drept garantie a calitatii muncii tale in fata angajatorilor, clientilor, partenerilor de afaceri etc.

READ MORE